• Online webinar (openbaar).
    Zaterdag 9 oktober 2021, vanaf 20.00 uur (LIVE).
    Het programma en de specifieke YouTube-link worden in de week ervóór bekend gemaakt op onze website en Facebook-pagina.
  • Vanwege Coronamaatregelen is het dit jaar nog niet 100% mogelijk om een fysieke bijeenkomst in het land te houden.

Bijeenkomsten: de entree is gratis voor leden. Voor niet-leden bedragen de entreekosten 12,50 euro. Dit is incl. de laatste editie van ASTROBulletin (t.w.v. 7,50 euro). Niet-leden dienen zich vooraf aan te melden bij Maurice Toetmftoet@gmail.com. De betaling dient bij binnenkomst contant te worden voldaan. De mogelijkheid om de bijeenkomsten voor niet-leden toegankelijk te maken is bedoeld om vrijblijvend kennis te maken met de vereniging. Uiteraard wordt een lidmaatschap zeer op prijs gesteld.