• Online webinar ‘Deepsky:
    Zaterdag 24 april van 20.00 – 22.00 uur.
    Live-uitzending via YouTube. De link voor deze webinar wordt enkele dagen vóór de uitzending op deze website bekend gemaakt.
  • Najaarsbijeenkomst 2021:
    Zaterdag 9 oktober
  • Vanwege Coronamaatregelen is het nog onduidelijk of er op 9 oktober 2021 een fysieke bijeenkomst gehouden kan worden. Houdt de berichtgeving hierover op onze website, ASTROBulletin en Facebook-pagina in de gaten.

Bijeenkomsten: de entree is gratis voor leden. Voor niet-leden bedragen de entreekosten 12,50 euro. Dit is incl. de laatste editie van ASTROBulletin (t.w.v. 7,50 euro). Niet-leden dienen zich vooraf aan te melden bij Maurice Toetmftoet@gmail.com. De betaling dient bij binnenkomst contant te worden voldaan. De mogelijkheid om de bijeenkomsten voor niet-leden toegankelijk te maken is bedoeld om vrijblijvend kennis te maken met de vereniging. Uiteraard wordt een lidmaatschap zeer op prijs gesteld.