• Najaarsbijeenkomst 2022:
    Zaterdag 8 oktober
    – Online AANMELDING VERPLICHT!
    Op de startpagina verschijnt t.z.t. de link om je voor de bijeenkomst aan te melden
    – De bijeenkomst is ALLEEN toegankelijk voor verenigingsleden
    Locatie en programma worden in ASTROBulletin 67 (eind augustus naar alle leden verstuurd) en op deze website bekend gemaakt.

Bijeenkomsten: de entree is gratis voor verenigingsleden. Voor niet-leden bedragen de entreekosten 12,50 euro. Dit is incl. de laatste editie van ASTROBulletin (t.w.v. 7,50 euro). Niet-leden dienen zich vooraf aan te melden bij Maurice Toetmftoet@gmail.com. De betaling dient bij binnenkomst contant te worden voldaan. De mogelijkheid om de bijeenkomsten voor niet-leden toegankelijk te maken is bedoeld om vrijblijvend kennis te maken met de vereniging. Uiteraard wordt een lidmaatschap zeer op prijs gesteld.