Voorjaarsbijeenkomst op za. 4 april 2020 in Maassluis: avondeten-keuzemenu (uiterlijk za. 29 maart doormailen). LET OP: deze bijeenkomst gaat NIET door!

Deze voorjaarsbijeenkomst gaat NIET door!

Gezien de recente ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus, heeft het bestuur van de vereniging besloten de aanstaande voorjaarsbijeenkomst op zaterdag 4 april NIET door te laten gaan. Christopher Go (Filipijnen) die wij als gastspreker hadden uitgenodigd is wegens het annuleren van vluchten naar Europa bovendien niet in staat naar Nederland af te reizen. Zijn bezoek is daarom uitgesteld naar de najaarsbijeenkomst die plaatsvindt op zaterdag 3 oktober 2020. Het bestuur vertrouwt op jullie begrip.

Vriendelijk verzoek om dit bericht te delen binnen je astronomische vriendenkring, zodat zoveel mogelijk leden en niet-leden op de hoogte worden gebracht van het annuleren van de aanstaande bijeenkomst.

Zaterdag 4 april 2020 houden we onze voorjaarsbijeenkomst in Theater Koningshof, Uiverlaan 20 in Maassluis. Het programma wordt binnenkort bekendgemaakt in ASTROBulletin 62, op onze website en op onze Facebook-pagina.

Na de dagsluiting is er een mogelijkheid om gezamenlijk te gaan eten in restaurant Jofel in winkelcentrum Koningshoek, tegenover het theater. Restaurant Jofel maakt gebruik van 3 keuzemenu’s (menu A, B en C) die je van tevoren – per email – dient op te geven bij Jan Koet (cateyes@caiway.nl). –> Let op: jouw keuze uiterlijk za. 29 maart doormailen!

Menu A  – € 36,50 p.p.
Voorgerechten:
• Sushi, 4 krokante ura maki van zalm en ossenhaas
• Carpaccio met truffelvinaigrette, Grana Padano, rucola, pijnboompitten, croutons en knoflookbrood
• Ossenhaaspuntjes met truffelsaus en risotto
•Vegatarische dumplings met lente-ui en spicy mayonaise
Hoofdgerechten:
•Ossenhaas met saus naar keuze.
• Poké bowl (large) met krokante kip of zalm/garnalen,
salade, sushirijst, avocado en edamame
• Zeebaars met krokante buikspek, kimchi en mango
• Vegetarische pasta met pesto, ricotta en groenten
Dessert:
Grand dessert

Menu B – € 29,50 p.p.
Voorgerechten:
• Carpaccio met truffelvinaigrette, Grana Padano, rucola, pijnboompitten, croutons en knoflookbrood
• Gepelde black tiger garnalen met room, chili, knoflook en knoflookbrood.
• Soep, wekelijks wisselend
Hoofdgerechten:
• Spies van diamanthaas met ketjapsaus, ui en paprika
• Zeebaars met krokante buikspek, kimchi en mango
• Poké bowl (large) met krokante kip, salade, sushirijst, avocado en edamame.
• Vegetarische pasta met pesto, ricotta en groenten
Dessert:
Grand dessert

Menu C – € 27,50 p.p.
Voorgerechten:
• Soep, wekelijks wisselend
• Broodplankje met diverse smeersels
Hoofdgerechten:
• Spareribs met ketjapsaus
• Kipsate met pindasaus, kroepoek en salade
• Poké bowl (large) vegetarisch met salade, sushirijst, avocado en edamame
• Pasta met gepelde black tiger garnalen, knoflook, room, chili en linguine
Dessert:
Grand dessert

Genoemde menuprijzen zijn uiteraard excl. genuttigde drankjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s