Programma voorjaarsbijeenkomst za. 4 april 2020 in Maassluis. LET OP: deze bijeenkomst gaat NIET door!

— BELANGRIJKE MEDEDELING —

Gezien de recente ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus, heeft het bestuur van de vereniging besloten de aanstaande voorjaarsbijeenkomst op 4 april 2020 NIET door te laten gaan. Christopher Go (Filipijnen) die wij als gastspreker hadden uitgenodigd is wegens het annuleren van vluchten naar Europa bovendien niet in staat naar Nederland af te reizen. Zijn bezoek is daarom uitgesteld naar de najaarsbijeenkomst die plaatsvindt op zaterdag 3 oktober 2020. Het bestuur vertrouwt op jullie begrip.

Vriendelijk verzoek om dit bericht te delen binnen je astronomische vriendenkring, zodat zoveel mogelijk leden en niet-leden op de hoogte worden gebracht van het annuleren van de aanstaande bijeenkomst.

Het voor ons voor véle jaren bekende, ‘t Oude Theater in Oss per januari 2020 definitief gesloten. We hebben een nieuwe, geschikte bijeenkomstlocatie gevonden: Theater Koningshof, Uiverlaan 20 in Maassluis.

Parkeren: tegenover Theater Koningshof ligt winkelcentrum Koningshoek met een groot parkeerterrein, waar gratis te parkeren is. Openbaar Vervoer: metrostation ‘Maassluis-West’ ligt op 5 minuten loopafstand en bus 126 stopt voor de deur van Theater Koningshof. http://www.theaterkoningshof.nl
De toegang is gratis voor leden van vereniging ‘Werkgroep Astrofotografie’. Voor niet-leden wordt de mogelijkheid geboden de halfjaarlijkse bijeenkomsten tegen betaling bij te wonen. Voor hen bedragen de entreekosten 12,50 euro; dit is incl. de laatste editie van het 72 pagina’s tellende ASTROBulletin (t.w.v. 7,50 euro). Niet-leden dienen zich vooraf aan te melden bij Maurice Toet: mftoet@gmail.com. De betaling dient bij binnenkomst contant (bij voorkeur gepast) te worden voldaan. De mogelijkheid om de bijeenkomsten voor niet-leden toegankelijk te maken is bedoeld om vrijblijvend kennis te maken met de vereniging. Uiteraard stelt de vereniging een lidmaatschap zeer op prijs.

Het programma:
09.30 uur  Deuren van Theater Koningshof gaan open.
11.00 uur  Opening door Marco Verstraaten
11.10 uur  John Sussenbach: Spatial analysis of the 2018 global dust storm on Mars (ArcGIS)
11.40 uur  Uitreiking van de ‘J. der Kinderen Aanmoedigings-Prijs 2020’ aan: ??????Lezing door de dolblije win(n)a(a)r(es)­
12.00 uur  Grote (lunch)PAUZE! met o.a. ledencontacten, adverteerdersstands, 2e-hands astromarkt, lunch in Theater Koningshof
13.30 uur  Christopher Go (lezing 1): Planetary imaging
15.00 uur  Bart Delsaert: Remote sterrenwacht; de werking en de voor- en nadelen
15.40 uur  Korte (tussen)PAUZE!
16.00 uur  Christopher Go (lezing 2): From webcam to Hubble; an adventure of a planetary imager
17.00 uur  Meegebrachte opnamen (max. 10 minuten p.p.).
Eventueel van tevoren te mailen naar Peter van Vliet: pjmvanvliet@zonnet.nl. Alle presentaties en meegebrachte opnamen worden gekopieerd naar onze verenigingslaptop om tijdverlies te voorkomen.
17.45 uur  Dagsluiting*. Daarna (naar keuze) gezamenlijk eten in restaurant Jofel in winkelcentrum Koningshoek.

* Na de dagsluiting is er een mogelijkheid om gezamenlijk te gaan eten in restaurant Jofel in winkelcentrum Koningshoek, tegenover het theater. Restaurant Jofel maakt gebruik van 3 keuzemenu’s (menu A, B en C) die je van tevoren – per email – dient op te geven bij Jan Koet (cateyes@caiway.nl).
–> Let op: jouw menukeuze uiterlijk za. 29 maart doormailen!
Voor de menu-inhoud (ofwel, wat krijg je op je bord): zie eerder website-bericht!

Klik op onderstaande link voor de ASTROBulletin-programmapagina (pdf):
ASTROBulletin62-Maart2020-Programma4aprilMaassluis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s