Voorjaarsbijeenkomst op zaterdag 9 april 2022

Vanwege coronamaatregelen konden we in 2020 en 2021 geen landelijke bijeenkomsten houden. Gelukkig is het nu weer mogelijk en op zaterdag 9 april komen we bij elkaar in zalencentrum ‘Le Patapouf’ in Gouda met een gevarieerd lezingsprogramma.

Het programma en de locatie van de verenigingsdag staat vermeld in ASTROBulletin 66 (maartnummer), dat inmiddels naar alle verenigingsleden is verstuurd. Bovendien wordt er op 15 maart een (allereerste) NIEUWSBRIEF naar alle verenigingsleden gemaild.

LET OP!
I.v.m. de maximale zaalcapaciteit van 90 personen, houden we voor deze bijeenkomst een VERPLICHTE AANMELDING! Deze aanmelding kan alléén via een speciaal aanmeldingsformulier. De link naar dit aanmeldingsformulier staat vermeld op onze startpagina (vanaf 15 maart actief!):

Vul de aanmelding dus snel in om te voorkomen dat je die dag niet kan worden binnengelaten! De SPREKERS uit het programma hoeven zich NIET aan te melden.

De dag is alléén toegankelijk voor verenigingsleden. Er is deze keer geen mogelijkheid voor adverteerder-stands. Wel voor verkoop van tweedehands astrospullen van leden.

NB: voor diegene die niet naar de voorjaarsbijeenkomst op 9 april kunnen komen, is er goed nieuws: er zal die dag een LIVE-STREAM worden uitgezonden op ons YouTube-kanaal! De YouTube-link wordt enkele dagen vóór de bijeenkomst bekend gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s