Programma voorjaarsbijeenkomst za. 31 maart 2018 te Oss

Het programma voor onze voorjaarsbijeenkomst op zaterdag 31 maart 2018 is bekend! Deze verenigingsbijeenkomst wordt weer gehouden in ’t Oude Theater in Oss, op de hoek Spoorlaan 58 en Bram v.d. Berghstraat. Het ligt op enkele minuten loopafstand van het NS-station, dus prima OV-bereikbaar.* Vanaf 2016 wordt de mogelijkheid geboden de halfjaarlijkse bijeenkomsten tegen betaling bij te wonen. Voor hen bedragen de entreekosten 12,50 euro; dit is incl. de laatste editie van het 72 pagina’s tellende ASTROBulletin (t.w.v. 7,50 euro). Niet-leden dienen zich vooraf aan te melden bij Maurice Toet: mftoet@gmail.com. De betaling dient bij binnenkomst contanten bij voorkeur gepast te worden voldaan. De mogelijkheid om de bijeenkomsten voor niet-leden toegankelijk te maken is bedoeld om vrijblijvend kennis te maken met de vereniging. Ten overvloede wordt vermeld dat de vereniging een lidmaatschap zeer op prijs stelt.

Het programma
09.30 uur: Deuren van ‘t Oude Theater gaan open.
11.00 uur: Opening door secretaris Marco Verstraaten en kort financieel overzicht door Petra van der Meijs
11.15 uur: Arnaud van Kranenburg: Exotische filters
12.15 uur: Uitreiking ‘J. der Kinderen AanmoedigingsPrijs 2018’ aan: ?????? (wie is deze keer de gelukkige?) Aansluitend een presentatie van de winna(a)r(es)
12.45 uur: Grote (lunch)PAUZE! met onderlinge contacten, adverteerdersstands, 2e-hands astromarkt enz.
14.00 uur: Marcel Vonk (fysicus): Kun je een zwart gat fotograferen?
15.00 uur: Korte (tussen)PAUZE!
15.30 uur: Joël Kuiper: Van nul tot HyperStar als beginnend astrofotograaf
16.30 uur: Meegebrachte opnamen (max. 10 minuten p.p.).
Eventueel van tevoren te mailen naar Peter van Vliet: pjmvanvliet@zonnet.nl. NB: alle presentaties en meegebrachte opnamen worden gekopieerd naar onze verenigingslaptop om tijdverlies te voorkomen.
17.30 uur: Dagsluiting. Daarna (naar keuze) gezamenlijk eten in restaurant ‘D’n Toei’, direct vanuit de zaal de linker (nooduit)gang door (17,8 seconden klunen).

Voor de ASTROBulletin-programmapagina, klik op onderstaande link (pdf):
ProgrammaVoorjaarsbijeenkomstOss31maart2018

 

2 gedachtes over “Programma voorjaarsbijeenkomst za. 31 maart 2018 te Oss

    • Hallo Daniel, Bedankt voor je bericht. Je staat inderdaad nu niet op onze ledenlijst. Je kunt voor het jaar 2018 lid worden door 25 euro over te maken (zie onder ‘Lid worden’). Zodra het geld binnen is ben je lid en ben je van harte welkom in Oss. Ik kan je daar dan meteen ASTROBulletin 58 geven. Geef mij even een update-mailtje op: superconductor@hetnet.nl. Bedankt alvast! Groeten, Bert van Dijk

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s