Programma najaarsbijeenkomst za. 12 oktober 2019 in Oss.

Het programma voor onze najaarsbijeenkomst op zaterdag 12 oktober 2019 is bekend! Deze verenigingsbijeenkomst wordt weer gehouden in ’t Oude Theater in Oss, op de hoek Spoorlaan 58 en Bram v.d. Berghstraat. Het ligt op enkele minuten loopafstand van het NS-station, dus prima OV-bereikbaar.

De toegang is gratis voor leden van vereniging ‘Werkgroep Astrofotografie’. Voor niet-leden wordt de mogelijkheid geboden de halfjaarlijkse bijeenkomsten tegen betaling bij te wonen. Voor hen bedragen de entreekosten 12,50 euro; dit is incl. de laatste editie van het 72 pagina’s tellende ASTROBulletin (t.w.v. 7,50 euro). Niet-leden dienen zich vooraf aan te melden bij Maurice Toet: mftoet@gmail.com. De betaling dient bij binnenkomst contant (bij voorkeur gepast) te worden voldaan. De mogelijkheid om de bijeenkomsten voor niet-leden toegankelijk te maken is bedoeld om vrijblijvend kennis te maken met de vereniging. Uiteraard stelt de vereniging een lidmaatschap zeer op prijs.
Het programma:
09.30 uur Deuren van ‘t Oude Theater gaan open.
11.00 uur Opening door voorzitter Frans Lalleman
11.15 uur Job Geheniau: Radioastronomie, een andere kijk op astrofotografie
11.40 uur Sara Wager (lezing 1): Photoshop processing, stage by stage
12.40 uur Grote (lunch)PAUZE! met o.a. ledencontacten, adverteerdersstands, 2e-hands astromarkt, lunch in restaurant ‘D’n Toei’
13.40 uur ‘Nieuwtjes’ door Frans Lalleman
14.00 uur Jac Brosens: CMOS en hoe om te gaan met flats, darks en bias frames
14.45 uur Sara Wager (lezing 2): Astrophotography, art or science?
15.30 uur Korte (tussen)PAUZE!
16.00 uur Uitreiking ‘PrestatiePrijs 2019’ aan ???????
16.10 uur Meegebrachte opnamen (max. 10 minuten p.p.). Eventueel van tevoren te mailen naar Peter van Vliet: pjmvanvliet@zonnet.nl. NB: alle presentaties en meegebrachte opnamen worden gekopieerd naar onze verenigingslaptop om tijdverlies te voorkomen.
17.10 uur Dagsluiting. Daarna (naar keuze) gezamenlijk eten in restaurant ‘D’n Toei’, direct vanuit de zaal de linker (nooduit)gang (8,52 seconden tijgeren).

Parkeren: De parkeergarage van ‘Thermen Lucaya’ is GESLOTEN! Parkeergarage ‘Bergoss’ aan de Oostwal heeft een grote (betaalde) parkeergarage (ca. 8 min. loopafstand). Iets dichterbij ligt betaald parkeerstation ’P+R Gasstraat’. De Gasstraat ligt aan de overzijde van het NS-station en is (via de spooroversteek) op ca. 4 min. loopafstand.

Klik op onderstaande link voor de ASTROBulletin-programmapagina (pdf):
ASTROBulletin61-ProgrammaOss12Oktober2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s