Najaarsbijeenkomst za. 3 oktober 2020 in Maassluis is AFGELAST!

Gezien de nieuwe ontwikkelingen van het Coronavirus (o.a. de ‘2e golf’), heeft het bestuur besloten de aanstaande najaarsbijeenkomst op 3 oktober 2020 NIET DOOR TE LATEN GAAN. Het bestuur vertrouwt op jullie begrip.

Gezien de nieuwe ontwikkelingen van het Coronavirus en de RIVM-maatregelen daartegen, heeft het bestuur besloten de aanstaande najaarsbijeenkomst op 3 oktober 2020 NIET DOOR TE LATEN GAAN. Het bestuur vertrouwt op jullie begrip.
 
Ondanks dat deze mededeling ook op onze website vermeld staat, willen we jullie vriendelijk verzoeken om dit bericht te delen binnen je astronomische vriendenkring, zodat zoveel mogelijk leden en niet-leden op de hoogte worden gebracht.
 
Maar er is ook goed nieuws:
Op za. 3 oktober zal er ’s avonds een online ‘live’
WEBINAR worden gehouden met diverse onderwerpen! Houdt de berichtgeving hierover op onze website en op deze Facebook-pagina dus goed in de gaten.
 
– Het bestuur

 

2 gedachtes over “Najaarsbijeenkomst za. 3 oktober 2020 in Maassluis is AFGELAST!

  • Hallo Rob,
   Onze online webinar start zaterdag 3 oktober om 20.00 uur. Info over het programma en de link naar de live-stream wordt woensdag 30 september bekend gemaakt op onze website, onze Facebook-pagina en de Facebook-pagina van Astroforum.
   M.vr.groeten,
   Bert van Dijk

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s