Najaarsbijeenkomst za. 3 oktober 2020 in Maassluis is AFGELAST!

Gezien de nieuwe ontwikkelingen van het Coronavirus (o.a. de ‘2e golf’), heeft het bestuur besloten de aanstaande najaarsbijeenkomst op 3 oktober 2020 NIET DOOR TE LATEN GAAN. Het bestuur vertrouwt op jullie begrip.

Gezien de nieuwe ontwikkelingen van het Coronavirus en de RIVM-maatregelen daartegen, heeft het bestuur besloten de aanstaande najaarsbijeenkomst op 3 oktober 2020 NIET DOOR TE LATEN GAAN. Het bestuur vertrouwt op jullie begrip.

Ondanks dat deze mededeling ook op onze website vermeld staat, willen we jullie vriendelijk verzoeken om dit bericht te delen binnen je astronomische vriendenkring, zodat zoveel mogelijk leden en niet-leden op de hoogte worden gebracht.

Maar er is ook goed nieuws:
Op za. 3 oktober zal er ’s avonds een online ‘live’
WEBINAR worden gehouden met diverse onderwerpen! Houdt de berichtgeving hierover op onze website en op deze Facebook-pagina dus goed in de gaten.

– Het bestuur